Thursday, 11 October 2012

Dan Sudah Setahun

Assalamualaikum


11/10/11 - 11/10/12
Sepatutnya kami dah setahun bersama
Sepatutnya kami sambut anniversary hari ni
Sepatutnya kami dah boleh bincang pasal majlis
Sepatutnya kami sudah diikat dalam ikatan serius

Itu yang sepatutnya

Tapi hakikatnya kami berpisah bila hubungan cecah 8 bulan
Tapi hakikatnya kami tak mungkin sambut anniversary hari ni
Tapi hakikatnya kami memang takkan boleh bincang pasal majlis
Tapi hakikatnya kami tidak mungkin dapat diikat dalam ikatan serius

Itu hakikatnya


11/10/12
Ini adalah coretan terakhir saya
Dan saya akan merindui momen ini
Sungguh saya merasa terlalu bahagia 
Kerana dia pernah buat saya tersenyum
Blog in jiwa saya blog ini kenangan saya
Tapi saya perlukan satu anjakan yang baru
Maka melupakan blog ini adalah pengorbanan
Berkorban untuk diri dalam mencari erti bahagia



::bicara suha::


Wednesday, 9 May 2012

Diari 12

Assalamualaikum



Apa yang abang nak dari suha dan hubungan kita? aku.
Friendship. dia.
Abang hanya nak friendship?
Lovers are friends, dear. Different kind of friends but still friends. dia.






::bicara suha::

Monday, 7 May 2012

25# Kamu

Assalamualaikum




I am not madly in love, but I just have no good reason to leave





::bicara suha::

Sunday, 1 April 2012

Friday, 30 March 2012

Diari 11

Assalamualaikum



Who am I to you? aku.
Somebody I love.  dia.







::bicara suha::

Monday, 12 March 2012

24# Bintang

Assalamualaikum



Tidak mahu lagi memandang bintang di langit
Kerna aku sudah punya bintang di hati
Dan itu adalah kamu, sayang!






::bicara suha::

Friday, 24 February 2012

Monday, 20 February 2012

23# Masa Silam

Assalamualaikum



Semua tentangmu adalah milikku kecuali satu; masa silam



::bicara suha::

Sunday, 12 February 2012

22# Sms

Assalamualaikum


A sms a day keeps the hurt away




::bicara suha::

Wednesday, 8 February 2012

Diari 10

Assalamualaikum



Dalam bercinta mana boleh jeles. dia.
Oh kita sedang bercinta rupanya. aku. (dialog dalam hati)




::bicara suha::

Monday, 16 January 2012

21# Cintaku

Assalamualaikum



Mr. Zebra, aku rindu kamu!




::bicara suha::

Sunday, 15 January 2012

20# Dia

Assalamualaikum



You are a part of my life and i hope one day you will be my whole life




::bicara suha::

Diari 9

Assalamualaikum



Mungkin suha bukan sebahagian dari hidup abang. aku.
Yes of course, you are a part of my life. dia.






::bicara suha::

Saturday, 14 January 2012

19# Sakit

Assalamualaikum





Rindu itu sakit 
Tapi aku tetap mahu merindu

Sayang itu sakit
Tapi aku tetap mahu menyayang

Cinta itu sakit
Tapi aku tetap mahu menyinta

Kenapa aku masih tetap rindu?
Kenapa aku masih tetap sayang?
Kenapa aku masih tetap cinta?

Kerana saat aku mengingatimu
Aku tersenyum dan terus tersenyum
Dan pasti,sakit itu hilang

Aku sayang kamu!
Kamu dengar?




::bicara suha::

Saturday, 7 January 2012

Diari 8

Assalamualaikum



Abang tak bitau banyak pasal abang tapi sebab tak tahu banyak la suha rasa suha tahu segalanya pasal abang.suha selesa dengan abang. aku.
Me too dear. dia.

Each time suha fikir pasal abang,suha mesti senyum,rasa tenang,rasa senang. aku.
Same here dear. dia.




::bicara suha::

Quote #7

Assalamualaikum






::bicara suha::

Thursday, 5 January 2012

Diari 7

Assalamualaikum



Macamana perempuan tu nampak sempurna pada mata abang? aku.
Takde makhluk yang sempurna bagi abang. dia.
Maksud suha,apa yang abang suka pada seorang perempuan? aku.
Apart from the basic thing, dia kena faham keje abang yang memang busy. dia.
Rationale,tak jeles,open. dia
(senyum). aku.




::bicara suha::



Tuesday, 3 January 2012

Monday, 2 January 2012

18# Hadirmu

Assalamualaikum



Hadirmu memberi seribu erti
Hadirmu mendamaikan hati
Hadirmu menghilangkan sepi
Hadirmu memang dinanti

Hadirmu kala aku perlu
Hadirmu menyemai rindu
Hadirmu menghilangkan sendu
Hadirmu selalu ku tunggu

Hadirlah sayang, aku perlukanmu!



::bicara suha::